over ati

ik schilder verhalen op doek

In 2001 ben ik afgestudeerd als illustrator aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Tijdens mijn opleiding wist ik al dat ik na mijn academie-periode ongebonden wilde gaan werken. Mijn illustratiewerk is online te bekijken.

illustrator-ati.nl

Als kind was ik dagelijks in het atelier van mijn moeder Bea van Twillert. Van haar leerde ik veel over de basis van het schildersvak, diverse technieken en kreeg ik verschillende materialen aangereikt. Op Minerva heb ik geleerd vrij te denken, waardoor ik de eigenheid in mijn werk kon creëren.

Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar harmonische composities en kleurcombinaties. De sfeer die ik ontdekkend creëer werkt voor mij meditatief. Mijn thema’s vind ik dicht bij me. De liefde en de relatie tussen mens en natuur. In mijn schilderijen en tekeningen kan ik kwijt wat ik leer over de liefde en over het leven.

2001

meer dan 20 jaar ervaring als freelancer

+350

tevreden klanten

+2.300.000

kaarten en posters online verkocht

Kunstenaar zijn is voor mij de vrijheid hebben in mijn werk. Ik hoef me niet te houden aan regels want die maak ik zelf – als ik schilder voel ik me compleet.

– Ati van Twillert